ÁszFotó_Logo

Kismama fotózás

Terhes_fotózás

Az ideális idő, hogy beütemezzük a terhes fotózást a 28-34 hét közötti időszakban van, amikor a pocak szép és kerek. Minden kismama máshogy érzi magát terhesség alatt, így lehet akár a terhesség későbbi időszakában is. A legideálisabb, ha kényelmesen és jól érzed magad, és szép kerek pocakod van. A fotózás egyeztetése során megbeszéljük, hogy milyen tárgyakat kívánsz a fényképen megjeleníteni. Ezek a tárgyak lehetnek: ékszer, ultrahang kép, kalap, sál, fiú rövidnadrág, és akár aranyos pici cipő. Apukáknak és kisfiúknak azt javaslom, hogy szimpla, egyszerű kényelmes öltözékben jöjjenek, hiszen azt szeretném, hogy Ők kényelmesen érezzék magukat. Kislányoknak a lehetőség bőséges, de kérem gondolj rá, hogy az öltözéke a tiedhez illjen.

Újszülött fotózás

Újszülött_fotózás

A legjobb idő a fotózásra amikor még 2 hét alatti (6-12 napos javasolt), mivel két hét után a babákat kicsit nehezebb lekötni, illetve kezdenek megjelenni a pattanások, valamint a hasfájósság is ekkor kezd előjönni. Terhességed alatt bármikor keress meg, hogy egy előrelátható időpontot meg tudjunk beszélni. Az újszülött fotózások a műteremben készülnek (5500 Gyomaendrőd, Bajcsy-Zsilinszky utca 45), de ha szeretnéd saját otthonodban elkészíteni ezeket a képeket azokat is vállalom. A fotózás 3-4 órát vesz igénybe, mely idő elég ahhoz, hogy etesd, illetve nyugtasd pici gyereked.

Általános információk


Célom az, hogy a fényképezés során minden a mi elképzeléseink szerint történjen. A fényképezés előtt megbeszéljük, hogy mi az amit szeretnél és mi az ami szükséges. Megbeszéljük a ruházatot, helyszínt és minden mást, amit tudni szükséges.

Nincs határ a képek készítése során a pózok, és a fényképek számának készítésében. Családi, gyermek és terhes fotózást készíthetünk szabadtéren is, újszülött fotózást vállalok a saját műtermemben is (5500 Gyomaendrőd, Bajcsy-Zsilinszky utca 45).

Fotózás közben kipróbálunk különböző beállításokat, és váltható ruházat is. Ha kisgyermek fotózást kér, kérem hozzon elegendő folyadékot vagy rágcsálnivalót.

Fényképezés alatt nem engedélyezett a saját fénykép készítése, video kamerával, mobil telefonnal, vagy digitális fényképezőgéppel.

Minden felvétel előhívása fényérzékeny fotópapírra készül, a legtartósabb vegyszeres eljárással.

Rendelés menete

Fotóidat úgy tudod megrendelni, hogy küldesz részemre egy e-mailt, melyben szerepel az általad kiválasztott fényképek sorszáma. Ezt követően a számlát megküldöm a részedre a fizetésről. A fizetés történhet, banki átutalással vagy készpénzben. Amint a teljes ellenérték megérkezett a fotóid nyomtatásra, majd átadásra kerülnek. A szállítás 10 munkanapot vesz igénybe.

Feltételek

Az ÁszFotó fenntartja a jogot, hogy használja bármely fényképet bármilyen formában, de nem korlátlanul. A felhasználás kiterjed: hirdetés, sokszorosítás és szerzői jog.

A fényképekről másolat készítése, szkennelése vagy sokszorosítása, készítése a fényképről erről a weboldalról tilos!

A fotótermékek egyedi természete miatt, nincs visszafizetés.

Ha az ÁszFotó mellett döntesz, ezekkel a feltételekkel egyet értesz.

%c3%a1sz+fot%c3%b3+gyomaendr%c5%91d
%c3%a1sz+fot%c3%b3
asz+foto
aszfoto
%c3%a1sz%20fot%c3%b3
sztanyik%20krisztina
%c3%a1sz%20fot%c3%b3%20gyomaendr%c5%91d
aszfoto.hu
%c3%a1sz+fot%c3%b3+%c3%a1rak+gyomaendr%c5%91d
pozok%20terhes%20fotozasra
gyomaendr%c5%91d+%c3%a1sz+fotot
foto%20de%20asz
%c3%a0sz+foto
www.asz+foto+
%c3%a1sz%20foto
%c3%a1sz%20k%c3%a9pek
%c3%a1sz+foto+gyomaendr%c5%91d
anything
asz%20foto
asz+foto+
kunyik+krisztina+art+foto+gyomaendr%c5%91d
gyomaendr%c5%91d+f%c3%a9nyk%c3%a9p%c3%a9sz
%c3%a1sz+fot%c3%b3+debrecen
google
asz+foto+gyomaendrod